Reabilitarea termică a blocurilor – un semn de infracţiune sau de batjocură?

Reabilitare blocuri

Reabilitarea termică a blocurilor a constituit întotdeauna un subiect fierbinte.

Pe ce criterii s-au reabilitat blocurile? Pe cel al şpăgilor? Cred. Nu văd altă logică în acest proiect. Adică, aţi reabilitat termic o scară de bloc, dupa care, aţi lăsat în paragina scara vecină.

Avem noroc cu aceste reclamele de pe blocuri. Ele ascund urâţenia clădirilor. (Locaţie afiş – Dorobanţi)

Blocurile reabilitate au fost alese prin tragere la sorţi? Măsluită, probabil.

Cum poţi să reabilitezi blocuri aleatoriu, fără niciun plan care să aibă grijă  de imaginea oraşului? Avem blocuri frumoase, blocuri urâte… toate amestecate după un plan machiavelic al primăriei. Astfel se prezintă situaţia.

Reabilitare blocuri

Domnilor “conducători”, dvs când vă renovaţi locuinţa, în care staţi frecvent, (ştim că aveţi multe), vă vopsiţi un perete în dormitor, apoi unul în baie şi altul în sufragerie? Şi apoi reveniţi după 5 luni ca să vopsiţi un alt perete în acele camere, cu o altă culoare? Cam aşa aţi procedat cu aceste blocuri. V-aţi bătut joc de imaginea oraşului.

Reabilitare blocuri

Ca să nu mai zic de faptul că nimeni nu a luat în calcul ce materiale folosiţi. Să ne imaginăm următorul scenariu: vine un nebun lângă un bloc reabilitat termic şi dă foc acelui polistiren. Ce faceţi? Probabil de asta aţi reabilitat pe ici-pe colo. Ca să nu se extindă incendiul de care spuneam mai devreme, nu?

Avem un oraş hidos din acest punct de vedere.

Citiţi şi alte articole din categoria Nereguli în România – Link aici

Reabilitare blocuriReabilitare blocuri
New Bitmap ImageNew Bitmap Image

Related Post

Leave a Reply

avatar