Surface Pro 4 review – gadgetul suprem

surface pro 4

Microsoft a reuşit să creeze ceva unic: Surface Pro 4.

surface pro 4- 1

Surface Pro 4 este o tabletă ce rulează Windows 10 şi reprezintă gadgetul suprem ce înlocuieşte cu succes orice laptop. În categoria tabletelor, Surface Pro 4 nu are rival.

surface pro 4 - 3

Surface Pro 4 a fost lansată în luna octombrie 2015 şi a fost disponibilă efectiv undeva prin luna noiembrie 2015.

Acum câteva zile am achiziţionat un Surface Pro 4 (ştiu, mulţi au zis că sunt nebun… preţul acesteia…). Până acum am utilizat un Surface Pro 2. Am fost extrem de mulţumit de acesta, motiv pentru care am ales să folosesc în continuare produsul creat de Microsoft.

Surface pro 4 - 2

Ce pot să vă spun?

Pur şi simplu te îndrăgosteşti de această tabletă.

surface pro 4

Designul este absolut senzaţional.

Totul este premium. Tableta are 12,3 inches, o rezoluţie de 2736×1824 pixeli şi 267 ppi. În acest fel, îl spulberă pe rivalul din acest domeniu: pe  MacBook Air care are doar 128 ppi.

surface pro 4

Grosimea acesteia: doar 8.4mm. Microsoft a reuşit să creeze un dispozitiv super slim. Portul usb este cel care a stabilit grosimea tabletei, dupa cum au afirmat producătorii. Tableta putea fi şi mai subţire. În acest caz portul usb ar fi fost în afara carcasei, având în vedere grosimea considerabilă a acestuia.

surface pro 4

Displayul este superb. Comparat cu ecranul lui Samsung Galaxy S6 Edge Plus (care are o rezoluţie de 2560×1440 şi 518 ppi – aproape dublu!!!), Surface Pro 4 câştigă detaşat. Sau aşa mi se pare mie. În orice caz, tableta oferită de Microsoft are ceva magic.

Microsoft a redus bezelul, motiv pentru care Surface 4 are un display mai generos decât Surface 3.

Tableta vine cu un procesor Intel i5 de ultimă generaţie ( generaţia 6 – CPU: 2.4GHz Intel Core i5-6300U dual-core, 3MB cache, up to 3GHz with Turbo Boost), 4GB RAM şi 128 GB spaţiu memorie.

surface 4

Producator procesor Intel
Tip procesor Core i5
Altele Generatia 6
Diagonala 12.3 inch
Tip display PixelSense
Tehnologii Multi-Touch (10 puncte)
Rezolutie 2736 x 1824 pixeli
Altele Densitate 267 ppi
Format 3:2
Chipset video Intel HD Graphics 520
Capacitate SSD 128 GB
Memorie RAM standard 4096 MB
Difuzoare incorporate Stereo
Microfon incorporat Stereo
Tehnologii audio Dolby Audio
Slot card MicroSD
Camera frontala 8.0
Camera foto 5.0
Wireless 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth v4.0
3G Nu
Porturi USB 3.0
Mini DisplayPort
Jack audio
Port Cover
Surface Connect
Sistem de operare Windows 10 Pro
Dimensiuni 292.1 x 201.42 x 8.45 mm
Greutate 0.786 Kg
Culoare Argintiu
Carcasa Magneziu

Surface Pen este oferit gratuit de Microsoft.

Este un accesoriu ce înlocuieşte cu succes un mouse. Mie îmi place să îl folosesc foarte des. Designul a fost modificat.

surface pen

Surface Pen a fost dus la un nivel superior decât orice altceva existent pe piaţă. Acum recunoaşte 1024 de niveluri de presiune şi vine echipat cu un modul bluetooth.

surface pro 4 pen

Butonul din cap poate fi setat pentru 3 funcţii: 1 clic, 2 clicuri sau 3 clicuri. Puteţi deschide în acest fel aplicaţii, face capturi de ecran etc. Puteţi seta ce funcţii doriţi.

surface pro 4 pen

Am mai avut stylus înainte de acesta. Am avut câteva generaţii de “Samsung Galaxy Note”. Ce pot să spun? Surface Pen oferă cea mai plăcută experienţă. Este pur şi simplu perfect în utilizare. Doar dacă folosiţi unul puteţi să va daţi seama de ceea ce spun. Efectiv este magic. S-Penul oferit de către Samsung era bun, însă pare ceva mediocru comparat cu Surface Pen.

surface 4 pen

Materialul folosit (magneziu) oferă o senzaţie premium.

Sunetul este incredibil, fiind susţinut de Dolby Audio.

surface pro 4 tablet

Mi-a plăcut foarte mult modalitatea în care deblochez tableta. Are funcţia de “face unlock”. Pe condiţii de întuneric total sau pe lumină, tableta îmi recunoaşte faţa mai repede decât aş introduce eu codul PIN pentru deblocare. Sunt impresionat de această funcţie. Am testat această funcţie pe telefoanele android, însă este o funcţie lamentabilă acolo. Nu ştiu de ce Google oferă această funcţie. Google ar trebui să înveţe de la Microsoft.

surface - pro 4

Bateria este foarte bună. Nu pot să vă dau un număr exact de ore de folosire. Undeva peste 6-8 ore. Puteţi avea şi mai puţin. Depinde ce lucraţi, depinde de luminozitatea ecranului sau de câte aplicaţii rulează în background. În orice caz, nu există vreun laptop care să rivalizeze cu bateria tabletei Surface Pro 4.

Nu vă temeţi. Bateria ţine foarte mult.

surface pro 4 battery

Surface Pro 4 este un dispozitiv premium.

Din perspectiva mea, înlocuieşte cu succes un laptop, precum şi orice altă tabletă de pe piaţă.

surface 4 pro

Surface Pro 4 este un gadget extrem de puternic. Aveţi o configuraţie hardware de top, portabilitate (un MacBook Air are o greutate dublă decât un Surface Pro 4 şi un ecran foarte slab comparat cu acesta).

surface

Testaţi un Surface Pro 4 şi va garantez că vă veţi dori unul.

Eu sunt foarte încântat de achiziţie. Am cumpărat tableta de pe site-ul mediadot.ro (am prins o ofertă – în prezent, preţul este mai mare cu 10%).

Related Post

Leave a Reply

avatar
wpDiscuz