“Proiectul MkULTRA” – sau controlul absolut asupra minţii indidivizilor

mk-ultra

Proiectul Mkultra” reprezintă un val de acţiuni (ce par a fi ireale) întreprinse de către CIA în scopul manipulării şi controlării creierului uman.

Totul este real, o istorie neagră, dezvăluită în mod oficial după zeci şi zeci de ani.

MKULTRA a generat aproximativ 150 de alte proiecte cu ajutorul neobosit al medicilor germani, torţionari din lagărele naziste şi nu numai.

MK

MKULTRA a fost mai grav decât ororile produse în lagărele germane.

MKULTRA depăşeşte graniţele imaginaţiei, fiind luat parcă din filme de groază.

Cu toate acestea, nimeni nu a răspuns.

Confucius în urmă cu 2500 de ani: “Semnele şi simbolurile conduc lumea, nu cuvintele şi legile.”

mk -ultra

Proiectul Mkultra” a fost iniţiat în 1950 şi a continuat în mod oficial până în 1973. Există o serie de dovezi ce arată că acesta nu a fost oprit deloc, continuând chiar şi în prezent.

“Proiectul Mkultra” a implicat mii de oameni.

S-au efectuat o serie de experimente pe aceştia, de cele mai multe ori, făra ca subiecţii să fie conştienţi sau ca aceştia să îşi fi dat acordul în acest sens.

Project_MKULTRA_1977 Page_045

1977 MKULTRA Hearings – screenshot of page 40, concerning MKULTRA Sub Project 54, memory erasure

Dovada “Proiectului Mkultra”?

Raportul final al Comisiei Speciale pentru Studierea Operaţiunilor Guvernamentale din Senatul S.U.A., aprilie 1976, pag. 390, consemnează apariţia proiectului susmenţionat la 13 aprilie 1953.

mkultra

MKUltra hearing with Edward Kennedy

Ce înseamnă MKULTRA?

Mkultra sau MK – M provine de la cuvântul englez Mind (minte), iar K de la cuvântul german Kontrolle (control).

ULTRA desemnează ceva aflat cu mult dincolo de limitele normalului, la superlativ.

mk-ultra

De ce îmbinare între engleză şi germană?

Deoarece MK reprezinta o continuare a experimentelor medicilor nazişti.

Oamenii de ştiinţă germani au fost “reciclaţi” imediat după al doilea război mondial de către americani prin operaţiunea secretă Paperclip.

Operation Paperclip Scientists

Operation Paperclip Scientists

Alte persoane afirmă că MKULTRA înseamnă altceva: M/ KULT/ RA – adică “Mein Kult für Ra” (Omagiul/cultul meu pentru Ra). Ştim că Ra a fost zeul-soare al egiptenilor, iar Hitler s-a folosit în propaganda sa de simboluri preluate din alte culturi (svastica orientală, acvila romană etc.). El a demonstrat afirmaţia lui Confucius în urmă cu 2500 de ani: “Semnele şi simbolurile conduc lumea, nu cuvintele şi legile.

MKultra - paperclip

Ce metode a folosit MKULTRA?

Trauma, droguri şi hipnoză plus: iradierea, electroşocurile, psihologia, psihiatria, sociologia, antropologia, grafologia, substanţele de hărţuire, aparatura şi materialele militare, LSD fiind cel mai des utilizat material.

mkultra-11

Control mental prin “sunete tăcute”

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit “Sistem de Prezentare Subliminala Tacută”, din 27 octombrie 1992.

Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecvenţelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţă cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, căştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultator.

MK

Conform celor susţinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, să se analizeze modelul emoţional regăsit în electro-encefalograma umană (EEG) şi să se  “cloneze” aceste modele, ce sunt nişte adevarate “semnături emoţionale”, pe alt calculator, şi “să se inducă sau să se modifice starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios”.

Ar fi de asemenea posibil să creăm convorbiri transmise cu înaltă fidelitate în corpul uman, mărind posibilitatea sugestiilor ascunse şi a manipulării psihologice… Astfel, ar fi posibil să vorbim diverselor persoane, într-o manieră cât se poate de deranjantă pentru ei

Secretarul Apărării al USA, William S. Cohen, Defense Viewpoint, December 1, 1998.

mkultra-1

Foarte multe acte au fost distruse în mod oficial de către CIA.

MKULTRA a fost mai grav decât ororile produse în lagărele germane.

MKULTRA depăşeşte graniţele imaginaţiei, fiind luat parcă din filme de groază.

Cu toate acestea, nimeni nu a răspuns.

m K

Proiectul continuă în prezent sub altă conducere şi alt nume. Dar şi asta este o teorie a conspiraţiei, nu?

Vom vedea peste zeci de ani. Se pare că omenirea s-a obişnuit cu această plăcere a teoriilor conspiraţioniste dovedite adevăruri peste 30 sau 40 de ani (sau mai devreme, de ce nu?).

Slide2710

Related Post

Leave a Reply

avatar